16 Μαΐου 2013

Ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Ν. Σολδάτος για Κουκουμίτσα, site, Α.Ο. Βόνιτσας

Ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Νίκος Σολδάτος μίλησε στον Prisma FM για τα τρέχοντα θέματα του Δήμου τα οποία δεν είναι άλλα από την άνοδο της ομάδος μπάσκετ της πόλης της Βόνιτσας στην Γ’ Εθνική, το πέρασμα της Κουκουμίτσας και της Σάλτινης στο ΤΑΙΠΕΔ και την κατά κάποια δημοσιεύματα δημιουργία site του Δήμου με 300.000 ευρώ. 

Αφού ο Δήμαρχος ενημέρωσε για την μεγάλη επιτυχία του μπάσκετ και την σημαντικότητα μία πόλη όπως η Βόνιτσα να συναγωνίζεται στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής ομάδες από πόλεις όπως η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Λάρισα κτλ. έθεσε επί τάπητος το θέμα της πώλησης του πιο όμορφου κομματιού της Βόνιτσας της Κουκουμίτσας αλλά και της Σάλτινης. 
Το θέμα στον Δήμο είναι γνωστό από την 30 Απριλίου ημερομηνία κατά την οποία και ο Δήμαρχος ζήτησε άμεσα ραντεβού με την Διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ. Φυσικά αν η πρόθεση είναι ξεπούλημα η στάση τόσο του Δήμου όσο και των πολιτών είναι κάθετα αντίθετη. 
Το άλλο θέμα που έχει προκύψει αυτές τις μέρες είναι η δημιουργία όπως δημοσιεύτηκε στον ηλεκτρονικό τύπο σελίδας του Δήμου με 300.000 ευρώ. 
Κάτι τέτοιο φυσικά είναι εντελώς αβάσιμο, αναληθές και η αναπαραγωγή του κάθε άλλο παρά καλό σκοπό έχει. Μιλάμε για την δημιουργία μίας σύγχρονηςαμφίδρομης ηλεκτρονικής πλατφόρμας με την οποία ο Δημότης θα μπορεί μέσω προσωπικού κωδικού και username να εξυπηρετείτε απομακρυσμένα είτε θέλει να αποκτήσει κάποιο πιστοποιητικό είτε να κάνει κάποιο αίτημα. 
Όλο το έργο αφού ολοκληρωθεί θα αποτελεί το σημαντικότερο κομμάτι επικοινωνίας του Δήμου με τους Δημότες όπως φυσικά γίνεται σε όλες τις προηγμένες χώρες. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγορά server, ηλεκτρονικών υπολογιστών για όλα τα διαμερίσματα του Δήμου, εκτυπωτών, δημιουργία δικτύου, τηλεφωνικό κέντρο, λειτουργικά συστήματα, συστήματα backup, firewall, ups, rack, λογισμικό για υπολογιστές, λογισμικό για κινητά, εκπαίδευση υπαλλήλων, διαφήμιση και προώθηση έργου και όλες τις υπόλοιπες εφαρμογές και τον κατάλληλο εξοπλισμό. 
Όλα αυτά θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες ώστε ο Δημότης μέσω της Ηλεκτρονικής Κάρτας που θα διαθέτει δωρεάν θα μπορεί να απολαμβάνει όλες τις υπηρεσίες του Δήμου από τον υπολογιστή του.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

ΑΠΟ E-VONITSA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου