12 Φεβρουαρίου 2015

Συλλογος Δασκάλων & Νηπιαγωγών Βόνιτσας: Ημερήσιο και μηνιαίο κόστος διέλευσης από τα διόδια της υποθαλάσσιας ζεύξης Ακτίου –Πρέβεζας

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Βόνιτσας απέστειλε στην εταιρεία <<Εγνατία Οδός>> που διαχειρίζεται τα διόδια της ζεύξης Ακτίου - Πρέβεζας ,το παρακάτω ερώτημα:
ΘΕΜΑ: Ημερήσιο και μηνιαίο κόστος διέλευσης από τα διόδια της υποθαλάσσιας ζεύξης Ακτίου –Πρέβεζας.
Τον τελευταίο καιρό είναι πολλά τα παράπονα μελών του Συλλόγου μας, αλλά και πολλών συμπολιτών μας , σχετικά με το κόστος της διέλευσης της υποθαλάσσιας του Ακτίου - Πρέβεζας .
Συγκεκριμένα αυτό που μας μεταφέρουν τα μέλη μας είναι ότι δεν γνωρίζουν ποιο θα είναι το κόστος της διέλευσης από 1 Μαρτίου 2015.
Παρά τα ερωτήματά τους , αλλά και τα δικά μας ερωτήματα, προς τους υπευθύνους των διοδίων δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη απάντηση , αλλά αοριστολογίες .
Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι η εταιρεία δεν έχει αποφασίσει και προϋπολογίσει για την μελλοντική οικονομική της πολιτική!!!
Επειδή τον τελευταίο καιρό και συγκεκριμένα από 31/12/2014 που απέλυσε όλους τους εργαζόμενους, η εταιρεία της διαχείρισης των διοδίων δεν έχει δείξει την ευαισθησία της στην δύσκολη περίοδο που ζούμε :
ΕΡΩΤΑΤΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ»
Ποιο θα είναι το ημερήσιο κόστος και μηνιαίο κόστος διέλευσης των οχημάτων από 1η Μαρτίου 2015 και μελλοντικά .

Αναμένουμε την απάντηση της εταιρείας «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ»


Βόνιτσα 12 02 2015 Για το ΔΣ του συλλόγου
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΜΥΛΩΝΙΔΗΣ           ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΤΑΛΤΑΓΙΑΝΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου