10 Φεβρουαρίου 2015

Ίδρυση και λειτουργία ΙΕΚ Βόνιτσας

Τα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.) έχουν σκοπό την παροχή υπηρεσιών αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης σε αποφοίτους Λυκείου.

Η διάρκεια των σπουδών είναι τέσσερα εξάμηνα σπουδών και ένα εξάμηνο πρακτικής άσκησης στο τέλος χορηγείται από το ΙΕΚ Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΒΕΚ). Προαιρετικά ο κάτοχος ΒΕΚ μπορεί να λάβει μέρος σε εξετάσεις πιστοποίησης του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π) προκειμένου να εξασφαλίσει Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης.
Το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Βόνιτσας είναι ένα νέο ΙΕΚ και στεγάζεται στα κτίρια του ΕΠΑΛ Βόνιτσας. Τα μαθήματα στα ΙΕΚ πραγματοποιούνται κυρίως απογευματινές ώρες και περιλαμβάνουν θεωρητικό και εργαστηριακό μέρος καθώς και πρακτική άσκηση στην αντίστοιχη ειδικότητα.
Για το εαρινό εξάμηνο του Σχ. Έτους 2014-2015 (έναρξη Φεβρουάριο 2015) πρόκειται να λειτουργήσουν στο ΙΕΚ Βόνιτσας η παρακάτω ειδικότητες:

1. ΒΟΗΘΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ

2. ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ

3. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ – ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ (chef)

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν αίτηση, με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στα γραφεία του ΙΕΚ Βόνιτσας (Κτίριο ΕΠΑΛ Βόνιτσας) και ώρες από 14:00 έως 17:00.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την διεύθυνση του ΙΕΚ (ώρες για το κοινό 14:00-17:00) στο τηλέφωνο 2643022026 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ΙΕΚ Βόνιτσας. (https://sites.google.com/site/iekvonitsas/home)

Ο Διευθυντής του ΙΕΚ
 Δημήτριος Μπέλλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου