8 Φεβρουαρίου 2015

Ολόκληρο οπλοστάσιο είχε στο σπίτι του ο δράστης της Βόνιτσας!

Ολόκληρο οπλοστάσιο βρήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του 48χρονου, που χθες το μεσημέρι πυροβόλησε 3 φορές έναν 57χρονο στη Βόνιτσα για προσωπικές διαφορές. 
Μετά τη σύλληψή του οι αστυνομικοί ερεύνησαν το χώρο του συμβάντος,όπου βρήκαν τρείς κάλυκες, ενώ σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πολεμικά τυφέκια, 2 κυνηγετικά όπλα, αεροβόλο όπλο, πυροβόλο όπλο και γεμιστήρας, 124φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, 118 καψούλια και 151 κάλυκες, 14 μαχαίρια, ξίφος, βαλλίστρα (τόξο), χειροπέδες και γκάλοπ, 3 πυροκροτητές, 7 φυτίλια και κροτίδα. Επίσης κατασχέθηκε και το όπλο που χρησιμοποίησεστο περιστατικό το οποίο είχε δυο ακόμα φυσίγγια στο γεμιστήρα του.
Η Αστυνομία για το αιματηρό επεισόδιο στη Βόνιτσα
Ο δράστης πυροβόλησε τρεις φορές με πιστόλι και τραυμάτισε 57χρονο Οπλοστάσιο στο σπίτι του 
Συνελήφθη χθες (7-2-2015) το μεσημέρι, στη Βόνιτσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας, 48χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία, καθώς και παράβαση της νομοθεσίας περί εκρηκτικών.
Ειδικότερα, ο 48χρονος χθες το μεσημέρι στη Βόνιτσα, πυροβόλησε τρεις φορές με πιστόλι εναντίον 57χρονου ημεδαπού, τη στιγμή που ο τελευταίος κινούταν στην περιοχή με το αυτοκίνητό του, με αποτέλεσμα να τον τραυματιστεί στη θωρακική χώρα και τον αριστερό μηρό. Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας, οι οποίοι συνέλαβαν στην περιοχή το δράστη, ενώ στην κατοχή του βρήκαν και κατέσχεσαν το όπλο που χρησιμοποίησε, το οποίο περιείχε ακόμα δύο φυσίγγια στο γεμιστήρα του.

Από την εξερεύνηση στον τόπο του περιστατικού, οι αστυνομικοί βρήκαν και συνέλεξαν ως ευρήματα τρεις κάλυκες πιστολιού. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του δράστη, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν ακόμα και κατασχέθηκαν :

-2 πολεμικά τυφέκια, 2 κυνηγετικά όπλα, αεροβόλο όπλο, πυροβόλο όπλο και γεμιστήρας,
-124 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, 118 καψούλια και 151 κάλυκες,
-14 μαχαίρια, ξίφος, βαλλίστρα (τόξο), χειροπέδες και γκλοπ,
-3 πυροκροτητές, 7 φυτίλια και κροτίδα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.Το προανακριτικό έργο και τις αστυνομικές έρευνες διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας.

Από agrinioculture

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου