16 Φεβρουαρίου 2015

Ξεχωριστή και ιδιαίτερα «ζεστή» ήταν η ετήσια χοροεσπερίδα των Δρυμιωτών

Ξεχωριστή και ιδιαίτερα "ζεστή" και μέσα στους στόχους που είχε θέσει οΣύλλογος Δρυμιωτών (Ακτίου Βόνιτσας), πραγματοποιήθηκε η συνεστίαση χθες Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015, το μεσημέρι, στο κέντρο «Λάμψη». 
Παρά τους χαλεπούς καιρούς που βιώνουμε, για άλλη μια χρονιά η ετήσια χοροεσπερίδα του συλλόγου στέφθηκε με επιτυχία, τόσο από πλευράς προσέλευσης παρευρισκομένων όσο και από πλευράς διασκέδασης και ψυχαγωγίας.
Οι Δρυμιώτες και οι φίλοι τους ξεφάντωσαν με το κλαρίνο του μεγάλου σολίστα Μάκη Βασιλειάδη και την έξοχη ερμηνεία των τραγουδιών από τηΓιώτα Χαλκιά.
Παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΩΖΟΣ και ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΤΟΥΠΑΣ, ο πρόεδρος της ΟΠΣΥΞ ΤΑΚΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ, το μέλος του κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης και μέλος του συλλόγου Κατουνιωτών Αθήνας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΥΤΙΒΗΣ, το μέλος της Τοπικής Κοινότητας Δρυμού ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΟΤΣΟΣ, και ο φίλος απο το Μοναστηράκι ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ. 
Ο Σύλλογος Δρυμιωτών ευχαριστεί όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση του συλλόγου και εύχεται ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ!





ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου