5 Φεβρουαρίου 2015

Δ.Τ. Απολογισμός Συγκέντρωση Φαρμάκων - ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ Αγρινίου

Ένα μεγάλο ευχαριστώ
για τη συγκινητική προσφορά φαρμάκων
 Ο Δήμος Αγρινίου και το Κοινωνικό Ιατρείο μαζί με τις Δομές Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αγρινίου εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους σε όλους τους πολίτες του Αγρινίου που ανταποκρίθηκαν θετικά στο «κάλεσμα για τη συγκέντρωση φαρμάκων», με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου, την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015.

Πλήθος κόσμου πρόσφερε φάρμακα σε περίπτερο των Δομών στον πεζόδρομο της Χαριλάου Τρικούπη και στο Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Αγρινίου, δίνοντας μία ανάσα πνοής σε όσους αδυνατούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στη φαρμακευτική τους αγωγή.
Το Κοινωνικό Φαρμακείο, μια από τις πλέον δραστήριες Δομές στην περιοχή, απέδειξε για άλλη μία φορά ότι στηρίζει έμπρακτα το θεμελιώδες δικαίωμα του ανθρώπου, που είναι η υγεία.
Αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους αγκάλιασαν την προσπάθεια, καθώς επίσης και σε αυτούς που εργάσθηκαν για να επιτευχθεί το σημαντικό αυτό έργο.
Στις σημερινές δύσκολες συνθήκες, κάθε πράξη αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας, είναι αξιέπαινη και οφείλουμε όλοι να την αναγνωρίζουμε και να την επιβραβεύουμε.


Τα φάρμακα που συγκεντρώθηκαν θα διανεμηθούν από το Κοινωνικό Φαρμακείο (Παλαμά 20, 30100, Αγρίνιο, τηλέφωνο 26410-33582). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου