21 Οκτωβρίου 2015

ΚΩΣΤΑΣ Θ. ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΛΑΙΡΟΥ - ΠΟΓΩΝΙΑΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

 ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
           Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
           ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ
           ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
                                     Αγαπητοί Αναγνώστες


Από τη φιλόξενη τούτη ιστοσελίδα πολύ έγκαιρα και έγκυρα σας είχα ενημερώσει για τη δυσάρεστη εξέλιξη για το τόπο μας. Δυστυχώς ο τόπος μας μετατρέπεται σε σκουπιδότοπο μεγάλου μέρους της Δυτικής Ελλάδας.

Η άφρονα πολιτική του πρόσφατου παρελθόντος της δημιουργίας του ΧΥΤΑ( χωματερή πολυτελείας)  ανάμεσα σε δύο θαλάσσιους κόλπους , μερικά χιλιόμετρα από μία  πύλη εισόδου στη Δυτική Ελλάδα το αεροδρόμιο του Ακτίου, στη περιοχή Παλαίρου – Πογωνιάς αιχμή του δόρατος για τη τουριστική ανάπτυξη της Αιτ/νιας και όχι μόνο , συμπληρώθηκε με την χθεσινή απόφαση του ΔΣ.

Αυτοί που συνέβαλαν με επιμονή ( αυτή είναι η πραγματικότητα)  στη δημιουργία του ΧΥΤΑ και αυτοί που ψήφισαν να έρθουν τα σκουπίδια του Πύργου, της Αρχαίας Ολυμπίας , ολοκλήρου της νήσου της Λευκάδας γράφτηκαν με μαύρα γράμματα στην τοπική Δημοτική ιστορία.

Τους καταγγέλλω δημοσία και τους παραδίδω στη χλεύη και τη περιφρόνηση των Δημοτών. Προσωπικά δεν περίμενα ούτε περιμένω κάτι καλύτερο για το τόπο μας από αυτούς.

Απεδείχθησαν άβουλοι και μοιραίοι. Χωρίς τη δική τους ψήφο δεν θα έρχονταν τα σκουπίδια.

Η υποδοχή τέτοιων  μεγάλων ποσοτήτων σκουπιδιών από το ΧΥΤΑ σε συνδυασμό με τη κατάληξη του αγωγού του βιολογικού της Παλαίρου στη θάλασσα  θα αποβούν μοιραία για την ανάπτυξη της περιοχής.

Αυτό που δεσμεύομαι απέναντι σας είναι ότι θα κάνω( όπως έχω ήδη κάνει)  πολλά και    σε πολλές  κατευθύνσεις           

να ελαχιστοποιηθούν αν είναι δυνατόν

οι αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον  και στην ανάπτυξη της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου