23 Οκτωβρίου 2015

2ο Σύστημα Προσκόπων Πάτρας: Αγιασμός για τη νέα σεζόν, παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου και εκδρομή όλων των τμημάτων

Δυναμικά ξεκίνησε η νέα προσκοπική χρονιά για το 2ο Σύστημα Προσκόπων Πάτρας και συνεχίζεται με μια σειρά δράσεων που θα λάβουν χώρα ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου και την 1η Νοεμβρίου.

Το πρωί της Τετάρτης 28 Οκτωβρίου 2015, και ώρα 10.30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί στην Εστία του 2ου Συστήματος, Τζωρτζ 9 & Καρόλου, ο καθιερωμένος Αγιασμός του Συστήματος για την έναρξή της νέας προσκοπικής περιόδου 2015-2016. Νωρίτερα, η Ένωση Παλαιών Προσκόπων (ΕΠΠ) του 2ου Συστήματος θα προσφέρει πρωινό καφέ στους γονείς και τους φίλους του Συστήματος.
Στη συνέχεια το Σύστημα θα συμμετάσχει στην Παρέλαση για στον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, μαζί με τα υπόλοιπα Προσκοπικά Συστήματα της Πάτρας.
Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια εκδρομή του Συστήματος, όπου Λυκόπουλα, Πρόσκοποι, Ανιχνευτές και Βαθμοφόροι, μαζί με Παλαιούς Προσκόπους, αλλά και γονείς και φίλους του Συστήματος, θα βιώσουν το προσκοπικό παιχνίδι και την επαφή με τη φύση.
Φετινός προορισμός είναι η λίμνη Τσιβλού, ένα μαγευτικό τοπίο περιτριγυρισμένο από τον ορεινό όγκο του Χελμού και έναν σημαντικό υγροβιότοπο που φιλοξενεί πολλά είδη χλωρίδας και πανίδας.
Το 2ο Σύστημα, το παλαιότερο προσκοπικό σύστημα της Πάτρας, καλεί με χαρά παλιούς και νέους φίλους στις παραπάνω εκδηλώσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου