28 Οκτωβρίου 2015

Φ.Σ.ΑΙΤ.: προσωρινή άρση των απεργιακών κινητοποιήσεων

 Το Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας, σύμφωνα με την από 26/10 απόφαση της Γ.Σ. του συλλόγου, συνεδρίασε σήμερα 28/10/2015 και αποφάσισε , να συνταχθεί με την απόφαση του Δ.Σ. του Π.Φ.Σ. για προσωρινή άρση των απεργιακών κινητοποιήσεων την Πέμπτη και Παρασκευή 29-30 Οκτωβρίου.

 Σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ. του Π.Φ.Σ. , αποφασίζεται η προσωρινή αναστολή των κινητοποιήσεων μέχρι το ερχόμενο Σάββατο 31 Οκτωβρίου όπου οι φαρμακοποιοί όλης της χώρας θα αποφασίσουν την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων,


 Το Δ.Σ. έλαβε την απόφασή του με αίσθημα ευθύνης και σοβαρότητας συναισθανόμενο τις ανάγκες των ασφαλισμένων και των ασθενών. Ταυτόχρονα δίνει μικρή πίστωση χρόνου στην κυβέρνηση αλλά και τα κόμματα της αντιπολίτευσης να ξεκαθαρίσουν την στάση τους απέναντι στον φαρμακευτικό κλάδο και να στηρίξουν το δίκαιο των αιτημάτων του.

 Οι φαρμακοποιοί δίνουν το περιθώριο στη Κυβέρνηση - μετά την εμπλοκή των διαπραγματεύσεων- να αποδείξει ότι έχει την δύναμη να αρνηθεί να εφαρμόσει αυτά που η υπόλοιπη Ευρώπη έχει απορρίψει.

 Το Δ.Σ. του Π.Φ.Σ. καλεί τους εκλέκτορες και τους προέδρους των συλλόγων όλης της χώρας σε γενική συνέλευση, όπου θα αποφασισθεί το νέο κύμα των κινητοποιήσεων με βάση τα δεδομένα που θα έχουν προκύψει.

                                               ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου