20 Οκτωβρίου 2015

Ο Γιατρός Απόστολος Δήμος προσφέρει δωρεάν εξετάσεις λόγω αναστολής λειτουργίας της καρδιολογικής κλινικής Πρέβεζας

Ο Καρδιολόγος γιατρός Απόστολος Δήμος, σαν άριστος επιστήμονας, δείχνει εμπράκτως το μερίδιο της Κοινωνικής του Ευθύνης και μόλις πληροφορήθηκε ότι αναστέλλεται η λειτουργία της καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου Πρέβεζας (από χθες 19/10/2015 έως τις 25/10/2015), προσφέρει Δωρεάν καρδιολογικές εξετάσεις σε ασθενείς που το έχουν ανάγκη.
Η ανακοίνωση του γιατρού Απόστολου Δήμου, ο οποίος διατηρεί ιατρεία σε Βόνιτσα, Κατούνα, Λευκάδα, Πρέβεζα, στην προσωπική του σελίδα έχει ως εξής: 

"Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, αλληλεγγύης και πίστης στον όρκο του ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ λόγω της δεινής κατάστασης που έχει επέλθει η δημόσια δομή υγείας (αναστολή λειτουργίας της καρδιολογικής κλινικής) της πόλης της Πρέβεζας και έχοντας ηθική υποχρέωση απέναντι στην οικογένεια μου, στους συγγενείς, φίλους και συμπολίτες μου θα παρέχω ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ιατρικές υπηρεσίες στο καρδιολογικό μου ιατρείο στην ΠΡΕΒΕΖΑ δωρεάν σε όσους έχουν ανάγκη από σήμερα 20/10/2015 έως 25/10/2015 (ημερομηνίες αναστολής λειτουργίας)".

Πρωτοβουλίες σαν και αυτές του Γιατρού Απόστολου Δήμου με αγάπη, ανθρωπιά, αλληλεγγύη χρειάζεται η περιοχή μας. Μακάρι να βρεθούν και άλλοι μιμητές επιστήμονες σε όλα τα επίπεδα.

ΑΠΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου