19 Οκτωβρίου 2015

Σεμινάριο ίντερνετ πρόγραμμα


«Internet: Τα πώς και τα γιατί...»
Τέσσερις βιωματικές συναντήσεις προβληματισμού
πάνω στην υπεύθυνη χρήση του διαδικτύου απ’ τα παιδιά μας,
σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης Ν. Λευκάδας «Δίαυλος»

«Διαδικτυακός εκφοβισμός»... «Εθισμός στο διαδίκτυο»... «Κακόβουλη επικοινωνία»...
Νέες έννοιες που έχουν μπει στη ζωή μας και δημιουργούν ερωτηματικά, ειδικά στους γονείς, που πολλές φορές «σηκώνουν τα χέρια ψηλά» μπροστά στις προκλήσεις της σύγχρονης τεχνολογίας!
Διαπιστώνοντας την ανάγκη να ενημερωθούν ουσιαστικά και να προβληματισθούν οι γονείς πάνω στη υπεύθυνη χρήση του διαδικτύου από τα παιδιά μας, το Κέντρο Νεότητας της Ι. Μητροπόλεώς μας και το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Λευκάδας «Δίαυλος» διοργανώνουν από κοινού ένα συνοπτικό σεμινάριο, τέσσερις βιωματικές συναντήσεις προβληματισμού πάνω στην υπεύθυνη χρήση του διαδικτύου από τα παιδιά μας, με τίτλο: «Internet: Τα πώς και τα γιατί...»
Με τη βοήθεια ειδικών οι γονείς θα μυηθούν στα «μυστικά» του «παγκόσμιου ιστού» και θα αναζητήσουν «δρόμους» και τεχνικές, για να αποφύγουν τα παιδιά μας τις παγίδες της διαδικτυακής επικοινωνίας.
Η πρώτη συνάντηση επικοινωνίας και ενημέρωσης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 5.00 μ.μ. στην πόλη της Λευκάδας, στην «Καταφυγή» (οδ. Μεγανησίου 5 – κοντά στην Κεντρική Πλατεία, έναντι Ι. Ν. Αγίου Ιωάννου Θεολόγου).
Οι επόμενες συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν επίσης στην «Καταφυγή», ώρα 6.00 μ.μ., στις εξής ημερομηνίες:
  1. Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015
  2. Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015
  3. Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2015
  4. Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015 –με τη συμμετοχή και τεχνικού Η/Υ.
Υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν δεκτοί πέντε (5) ακόμη συμμετέχοντες.
Μπορεί κανείς να δηλώνει συμμετοχή στο Κέντρο Νεότητας της Ι. Μητροπόλεώς μας στα τηλέφωνα: 26450 22415 (εσωτ.: 21 - 23) και 6974795265 (π. Ιωαννίκιος Ζαμπέλης)
Ε-mail: neotita_lefkas@yahoo.gr


Λευκάδα, 19 Οκτωβρίου 2015

(Από το Κέντρο Νεότητος της Ι. Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου