6 Οκτωβρίου 2015

Κυκλοφορεί από την Τετάρτη η Ορθόδοξη Αλήθεια

Η Ορθόδοξη Αλήθεια κυκλοφορεί την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου (και πλέον κάθε Τετάρτη) με πλούσια θέματα. Σε αυτό το φύλλο συνοδεύεται από ένα σπουδαίο βιβλίο για τον Γέροντα Εφραίμ Κατουνακιώτη που έχει συγγράψει ο πολυγραφότατος μακαριστός Γέρων Ιωσήφ Βατοπεδινός.

Βασικό θέμα είναι η συνέντευξη του Γιώργου Πιπεράκη,  γιατρού του Αγίου Πορφυρίου,  ο οποίος αποκαλύπτει άγνωστα στοιχεία για την ζωή και την κοίμηση του Αγίου. Επίσης υπάρχει εκτενές αφιέρωμα στον π. Αντώνιο Παπανικολάου, ιδρυτή της «Κιβωτού του κόσμου» και αναλυτική έρευνα για την προσφορά της Εκκλησίας στην διάσωση των προσφύγων πολέμου της Συρίας. Στην εφημερίδα μιλούν επίσης οι  ταλαντούχοι Πόντιοι μουσικοί, αδελφοί Τσαχουρίδη, που αποκαλύπτουν ότι η λαμπρή τους πορεία  οφείλεται σε υποτροφία που έλαβαν από την Εκκλησία. Αρθρογραφούν: π. Ανανίας Κουστένης, π. Γεώργιος Μεταλληνός, Κωνσταντίνος Χολέβας, Μανώλης Μελινός, Ιωάννα Κατσούλα κ.α.
Η εφημερίδα θα παραμείνει στα περίπτερα μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Την ερχόμενη Τετάρτη θα κυκλοφορήσει το νέο φύλλο (αφού πλέον η εφημερίδα έγινε εβδομαδιαία) με διπλή τιμή,. Θα υπάρχει δηλαδή και απλή έκδοση χωρίς προσφορές που θα κοστίζει 1,5 ευρώ.
Το τηλέφωνο της εφημερίδας για περισσότερες πληροφορίες είναι 213-0170400 και το email: orthodoxialitheia@dtipos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου