18 Δεκεμβρίου 2015

Κώστας Τριαντακωνσταντής: Δήμαρχε κ Αποστολάκη θυμηθείτε: ΟΥΤΕ ΣΑΚΟΥΛΑ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΞΕΝΗ ΣΤΟ ΧΥΤΑ.

Αποτέλεσμα εικόνας για κωστασ τριαντακωνσταντης
ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ.
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
Δημοτικοί Σύμβουλοι ,κυρίως της Παλαίρου , ο τόπος μας ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΑΝΑΚΟΠΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ;
Δήμαρχε κ Αποστολάκη θυμηθείτε: ΟΥΤΕ ΣΑΚΟΥΛΑ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΞΕΝΗ ΣΤΟ ΧΥΤΑ.

Την 16 Απριλίου 2015 έκανα αναφορά στην Δ/νση Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού Τμ Περ/ντος & Υδροοικονομίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Είναι η υπηρεσία που αναφέρεται στο παρακάτω έγγραφο. Η αναφορά έλαβε αριθμό 103742/16-04-2014. Η υπηρεσία μου απάντησε ,με το έγγραφο που έλαβε αριθ πρωτ 214656/248/Κ.201.2015. Στην αναφορά ζητούσα να πραγματοποιηθεί έλεγχος για τη λειτουργία του ΧΥΤΑ 3ης Γεωργαφικής Ενότητας Αιτ/νιας στη θέση << Κακοπετριά>> της ΔΕ Παλαίρου, Δήμου Ακτίου Βόνιτσας. Ο έλεγχος –αυτοψία έγινε την Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015 . Η υπηρεσία ζητούσε από το Δήμο να προβεί σε ορισμένες ενέργειες , παρεμβάσεις γιατί προφανώς διαπίστωσε προβλήματα στη λειτουργία του και την τήρηση των περιβαλλοντικών όρων.
Ο Δήμος απάντησε την 2α Νοεμβρίου 2015 με το έγγραφο αριθ πρωτ 119 που υπογράφει ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΦΟΣΔΑ Δημοτικός Σύμβουλος κ Κατσαμπίρης Γεώργιος.

Αισθάνομαι για μια άλλη φορά δικαιωμένος και σε αυτή μου την πρωτοβουλία. Αισθάνομαι ότι πρόσφερα στο τόπο μας. Αυτή είναι η πολιτική. Ευχαριστώ την ιστοσελίδα για την ενημέρωση των Δημοτών.
Οι φόβοι μας για τη μη σωστή λειτουργία και τη τήρηση των περιβαλλοντικών όρων δυστυχώς επαληθεύτηκαν. Ειλικρινά δεν επιχαίρω για αυτό. Επισημαίνω όμως τη στάση των Δημοτικών Συμβούλων και κυρίως της Παλαίρου που δεν αντιλαμβάνονται ότι ο τόπος μας ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ.
Φανταστείτε ποια θα είναι τα αποτελέσματα από το τεράστιο όγκο σκουπιδιών που εκτιμώ ότι θα έρθουν στο ΧΥΤΑ. Αυτό, αγαπητοί αναγνώστες, κρατήστε το.
Εύχομαι, χωρίς να ελπίζω,  τα γνωστά χαλκεία παραπληροφόρησης , να βάλουν μυαλό και να είναι περισσότερο  προσεκτικά στις εκτιμήσεις και στις ύβρεις εναντίον μου ανωνύμως.  Τους γνωρίζω πολύ καλά.

Στον πρώην μαθητή μου κ Κατσαμπίρη Γεώργιο λέω το εξής: Γιώργο έκανες λάθος που δεν δέχτηκες να συναντηθούμε. Σου απευθύνω ξανά δημόσια έκκληση . Έχω να σου πω πολλά, που δεν μπορώ να τα δημοσιεύσω τουλάχιστον τώρα. Για το καλό του τόπου παραμερίζω την προσωπική μου πικρία και σε ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ.  Άκουσε αυτά που θα σου πω, αξιολογήσετε τα και ΠΡΑΞΕ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗΣΗ. Μην ξεχνάς ότι είσαι επιστήμονας.

Καλώ το Δήμαρχο κ Αποστολάκη να συγκαλέσει το Δημοτικό Συμβούλιο εκτάκτως για να συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις. Σε αντίθετη περίπτωση οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παλαίρου και όλη η Αντιπολίτευση να μαζέψουν υπογραφές για την σύγκλιση του ΔΣ. Ο αριθμός των υπογραφών που προβλέπει ο κώδικας υπάρχουν. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ;
Παρακαλώ διαβάστε το έγγραφο.

Αγαπητοί Αναγνώστες- Συνδημότες
Δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα. Η πραγματικότητα είναι άσχημη για τον υπέροχο τόπο μας. Σας καλώ να γίνεται ενεργοί πολίτες. Το οφείλουμε στους εαυτούς μας, στα παιδιά μας , στις γενιές που έρχονται.
                             Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου