16 Δεκεμβρίου 2015

Ένα μελωδικό Σαββατοκύριακο στη «Χώρα του Αχωρήτου»

Ένα μελωδικό Σαββατοκύριακο πλησιάζει για τη «Χώρα του Αχωρήτου», το χριστουγεννιάτικο θεματικό χωριό που ετοίμασε και λειτουργεί τις ημέρες αυτές το Κέντρο Νεότητας της Ι. Μητροπόλεώς μας.

Το «χωριό»στεγάζεται στο «Πέτρινο Λιοτρίβι», ένα όμορφο και ασφαλές κτίριο - κόσμημα στην πόλη της Λευκάδας, επί της οδού Μεταξά, απέναντι από την ανατολική πλευρά του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας (προς την πλευρά της Αγοράς).
Η «Χώρα του Αχωρήτου» θα παραμένει ανοιχτή καθημερινά μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2015, ώρες 10.00 – 13.00 και 18.00 – 20.00.

Αυτές τις μέρες, στην... πλατεία του χωριού θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω μουσικές εκδηλώσεις:
  • Το Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 12 το μεσημέρι Μουσικό Σύνολο του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας θα αποδώσει χριστουγεννιάτικες μελωδίες απ’ όλο τον κόσμο!
  • Την Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 5 το απόγευμα η Παιδική Χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ι. Μητροπόλεώς μας θα ψάλει παραδοσιακά κάλαντα απ’ όλη την Ελλάδα!
Παράλληλα, όλες τις ημέρες λειτουργεί η «Δωροέκθεση»για την ενίσχυση του Κέντρου Νεότητας της Ι. Μητροπόλεώς μας και των ποικίλων δραστηριοτήτων του!

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε όλους! Με χαρά θα σας περιμένουμε!

Λευκάδα, 16 Δεκεμβρίου 2015


(Από το Κέντρο Νεότητος της Ι. Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου