11 Δεκεμβρίου 2015

Αύριο ανοίγει τις πύλες της η "Χώρα του Αχωρήτου"

Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 6.00 μ.μ. στο «Πέτρινο Λιοτρίβι»!
Είναι το φετινό μας ραντεβού μπροστά στις πύλες του χριστουγεννιάτικου θεματικού χωριού του Κέντρου Νεότητας της Ι. Μητροπόλεώς μας.

Η «Χώρα του Αχωρήτου», όπως ονομάζεται φέτος το χωριό, θα ανοίξει την ώρα εκείνη, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας π. Θεοφίλου, με ένα μικρό διαδραστικό πρόγραμμα που θα μεταδοθεί απευθείας από το ραδιοφωνικό σταθμό «Prisma FM».
Θα παραμένει ανοιχτή καθημερινά μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2015, ώρες 10.00 – 13.00 και 18.00 – 20.00.
Τις πρωινές ώρες θα επισκέπτονται το χώρο σχολικές ομάδες, που θα παρακολουθούν ένα προσεγμένο, ωφέλιμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.
Μια μεγάλη ομάδα συνεργατών του Κέντρου Νεότητας, με τη στήριξη πολλών επαγγελματιών της πόλης μας, επιχειρεί και τα φετινά Χριστούγεννα να μυήσει μικρούς και μεγάλους στο υπέρλογο μυστήριο της Σάρκωσης του Θεού Λόγου «εκ Πνεύματος Αγίου και Μαρίας της Παρθένου» και στον τρόπο που όλοι οι λαοί του κόσμου μπορούν να γιορτάσουν αληθινά Χριστούγεννα.
Το «Πέτρινο Λιοτρίβι» είναι ένα όμορφο και ασφαλές κτίριο - κόσμημα στην πόλη της Λευκάδας, επί της οδού Μεταξά, απέναντι από την ανατολική πλευρά του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας (προς την πλευρά της Αγοράς).
Η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε όλους! Με χαρά θα σας περιμένουμε!

Επίσης, στην... πλατεία του χωριού θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:
Το Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 12 το μεσημέρι Μουσικό Σύνολο του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας θα αποδώσει χριστουγεννιάτικες μελωδίες απ’ όλο τον κόσμο!
Την Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 5 το απόγευμα η Παιδική Χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ι. Μητροπόλεώς μας θα ψάλει παραδοσιακά κάλαντα απ’ όλη την Ελλάδα!
Την Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 11 το πρωί τα παιδιά της «Χριστουγεννιάτικης Κατασκήνωσης στην Πόλη» θα τραγουδήσουν κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια!

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε βίντεο από το περσινό θεματικό χωριό μας, τη «Γαλιλαία»:




Λευκάδα, 11 Δεκεμβρίου 2015

(Από το Κέντρο Νεότητος της Ι. Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου