20 Δεκεμβρίου 2015

Ανατροπές στο Σύλλογο Βονιτσάνων- Ποιοι εκλέγονται, ποια ονόματα έμειναν εκτός

Ανατροπές είχαμε σήμερα στις εκλογές στο Σύλλογο Βονιτσάνων, όπου δεν επανεξελέγη ο απερχόμενος πρόεδρος Διονύσης Χόρτης. 
Επίσης από το παλιό συμβούλιο δεν κατάφεραν να εκλεγούν η αντιπρόεδρος Ράνια Μερισιώτη, ο Αποστόλης Καράμπαλης (εξελέγη 8ος-πρώτος αναπληρωματικός), ενώ επανεκλέγονται ο Γραμματέας Γιώργος Μπρούμος, ο Ταμίας Σπύρος Μπίτσης (ήρθε 1ος) και το μέλος Μάκης Παππάς. 
Αλλαγές συσχετισμών λοιπόν, ηχηρά ονόματα εκτός αλλά και νέα ονόματα στο συμβούλιο, έβγαλε σήμερα η κάλπη των εκλογών στο Σύλλογο Βονιτσάνων.
Τα επτά (7) άτομα που εκλεγονται για το νέο διοικητικό συμβούλιο για την επόμενη διετία είναι οι εξής (σειρά με αριθμό ψήφων): 
1)-ΜΠΙΤΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ 45, 2)-ΜΑΝΤΖΑΝΑ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ 44, 3)-ΠΑΠΠΑΣ ΜΑΚΗΣ 44, 4)-ΜΠΡΟΥΜΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 42, 5)-ΜΠΡΟΥΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ 39, 6)-ΒΡΑΧΝΟΥΛΑ ΔΑΝΑΗ ΠΙΚΟΥΛΑ 38, και 7)-ΜΠΑΙΛΗΣ ΝΙΚΟΣ 31.

Στη διάρκεια γενικής συνέλευσης επικράτησε κλίμα έντασης και πόλωσης στην αίθουσα της ΠΑΝΣΥ στην Ομόνοια. Στο επίκεντρο βρέθηκε ο απερχόμενος πρόεδρος Διονύσης Χόρτης στον οποίο ασκήθηκε σφοδρή κριτική με φανατισμό, πατροπαράδοτες αντιλήψεις και θρησκευτική μισαλλοδοξία.

Μετά το τέλος της γενικής συνέλευσης η Εφορευτική Επιτροπή ανέλαβε αμέσως τα καθήκοντά της, που αφορούσαν τη διενέργεια εκλογών του Συλλόγου για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής και τα αποτελέσματα έχουν ως εξής: 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: 
(Εκλέγονται οι πρώτοι επτά)

1)-ΜΠΙΤΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ 45, 
2)-ΜΑΝΤΖΑΝΑ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ 44, 
3)-ΠΑΠΠΑΣ ΜΑΚΗΣ 44, 
4)-ΜΠΡΟΥΜΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 42, 
5)-ΜΠΡΟΥΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ 39, 
6)-ΒΡΑΧΝΟΥΛΑ ΔΑΝΑΗ ΠΙΚΟΥΛΑ 38, 
7)-ΜΠΑΙΛΗΣ ΝΙΚΟΣ 31,
....................
8)-ΚΑΡΑΜΠΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 26,
9)-ΧΟΡΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ 20,
10)-ΠΑΤΣΗΣ ΜΙΛΤΟΣ 18, 
11)-ΜΕΡΙΣΙΩΤΗ ΡΑΝΙΑ 17, 
12)-ΜΕΡΙΣΙΩΤΗΣ ΦΩΤΗΣ 15, 
13)-ΜΑΡΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ 10, 
14)-ΚΟΤΣΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ 9, 
15)-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 8, 
16)-ΚΟΥΤΟΥΡΙΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ 6, 
17)-ΡΟΥΤΣΗ ΕΛΕΝΗ 4, 
18)-ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΡΝΑ 1.

Μετα τις αρχαιρεσίες, έπειτα από πρόσληση του πλειοψηφούντος συμβούλουΣπύρου Μπίτση θα συνεδρίασει τις προσεχείς μέρες το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα αλλά και να προγραμματίσει τις πρώτες κινήσεις του συλλόγου.

ΑΠΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου