30 Δεκεμβρίου 2015

Πέθανε η Ξηρομερίτισσα (απο την Κωνωπίνα) ηθοποιός Ευτυχία Τσαμποδήμου

-Συλλυπητήριο μήνυμα της Λαϊκής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας για το θάνατο της Ευτυχίας Τσαμποδήμου.
Η Ευτυχία Τσαμποδήμου με καταγωγή απο την Κωνωπίνα έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη την οικογένεια, στους συναδέλφους της και σε όλους τους συμπατριώτες μας. 
Σπούδασε θέατρο στη δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης «Κάρολος Κουν» και εργάστηκε ως ηθοποιός στο Εθνικό Θέατρο, στα δημοτικά περιφερειακά θέατρα και στην τηλεόραση.
Ήταν υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Αιτωλοακαρνανίας το 2004 και υποψήφια βουλευτής στην Πρέβεζα στις εκλογές το 2009 και το 2015.
Είχε γίνει γνωστή στην τηλεόραση από τον ρόλο της ως Μπρίνες στη σειρά του ΑΝΤ1 «Cheek to cheek» ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολούνταν με την πολιτική. 
Τα τελευταία χρόνια ζούσε με την οικογένειά της στην Πρέβεζα και η κηδεία της θα γίνει σήμερα στις 15:30 το στην γενέτειρά της στον Κάβαλο Λευκάδας.
Συλλυπητήριο μήνυμα της Λαϊκής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας για το θάνατο της Ευτυχίας Τσαμποδήμου 

Έφυγε η Ευτυχία του Πολιτισμού και των αγώνων….
Η Ευτυχία Τσαμποδήμου, η Έφη του πολιτισμού, της Αριστεράς, της Δημοκρατίας και των κοινωνικών αγώνων δεν είναι πια μαζί μας! Έφυγε ξαφνικά χθες 29 Δεκέμβρη 2015!
Γνωστή στους πολλούς ως ηθοποιός αλλά και για την πολιτική της δράση στο χώρο της Αριστεράς. Συμμετείχε και σε θεατρικές παραστάσεις του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου. Το 2004 συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις βουλευτικές εκλογές στην Αιτωλοακαρνανία, και στο Νομό Πρέβεζας το 2009 και 2015, όπου ζούσε και δρούσε τα τελευταία χρόνια! Καταγόταν από την Κονωπίνα Ξηρομέρου! 
Παρακαταθήκες για όλους μας η συντροφικότητά της, οι αγώνες της, η πολιτική της συνέπεια, το ταλέντο της και ο χαρακτήρας της.
Η κηδεία της γίνεται σήμερα Τετάρτη 30/12/2015 στις 3:30 το μεσημέρι στον Κάβαλο Λευκάδας.
Η Σ.Ε. της Λαϊκής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας απευθύνει τα συλλυπητήριά της στην οικογένειάς της.

Το γραφείο Τύπου

ΑΠΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου