23 Δεκεμβρίου 2015

Συντήρηση ηλεκτροφωτισμού στις σήραγγες του οδικού δικτύου της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

Η συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού και των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων στις σήραγγες που βρίσκονται στο εθνικό οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας ξεκινά άμεσα από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Χθες υπεγράφη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος Γιάννη Λύτρα, η σύμβαση για την εκτέλεση της εργολαβίας  με τίτλο «Εργασίες συντήρησης Ηλεκτροφωτισμού και Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων Σηράγγων του ΕΟΔ Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας για την περίοδο 2014-2015»,το οποίο είναι υποέργο του έργου «Συντήρηση – Αποκατάσταση και άρση της επικινδυνότητας του Δικτύου αρμοδιότητας Π.Δ.Ε. και επισκευή – συντήρηση εξοπλισμού και μέσων της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Δ.Ε. ετών 2014-2016 (σε συνέχεια του Π.Κ. 2013ΕΠ00100000».
Η υπογραφή της σύμβασης έγινε παρουσία του αναδόχου, του Διευθυντή Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Μπεσαράτ Φάρες, καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων.
Το ανωτέρω έργο είναι προϋπολογισμού 50.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ΣΑΕΠ 501/2014 της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Λύτρας μετά την υπογραφή της σύμβασης, εκφράζοντας και τη βούληση του ίδιου του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα, δήλωσε ότι οι εργασίες για την κατασκευή του έργου θα ξεκινήσουν άμεσα και ζήτησε να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ολοκληρωθεί στο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα που η υπογραφείσα σύμβαση προβλέπει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου